Albert-Jan

Zittend op de tribune bij de musical Ketters raakte Albert-Jan onder de indruk van hoe dit op de planken werd gebracht. MusicalMakers raakte op haar beurt onder de indruk van zijn auditie voor Jack the Ripper. En zo vonden beiden elkaar en mocht hij de rol van de wat onzekere en klunzige Jay, de neef van inspecteur Abberline, op zich nemen.  

Albert-Jan bracht al wat ervaring mee. Bij een andere musicalvereniging stond hij eerder al in drie producties op het podium, waar hij voornamelijk humoristische rollen speelde. Hij mocht zich zelfs een keer uitleven als vrouw.

Zijn teksten en nummers oefent hij vaak in de auto – let dus goed op als je in de file bij hem in de buurt staat, je zou zomaar eens een voorproefje van de volgende productie kunnen horen. Over een paar jaar hoopt hij in ieder geval een aantal mooie producties met de vereniging te hebben kunnen neerzetten. Uiteraard hopen wij dat ook en hebben wij er het volste vertrouwen in dat hij MusicalMakers wel even trouw blijf. Albert-Jan heeft inmiddels namelijk ook een plekje in het bestuur weten te bemachtigen en in lijn daarmee is hij in Urinetown te zien als minister Dep, een (volks)vertegenwoordiger. Maar dat volks is misschien discutabel…