Goed om te weten

Praktische informatie
Locatie: Cultuurspinnerij De Vasim Nijmegen
(Winselingseweg 41 – entree via Latensteinweg)
Parkeren: inbegrepen bij het ticket
Garderobe: inbegrepen bij het ticket

Wij attenderen u op de volgende zaken:

  • Zitplaats: De zaal van De Vasim is ongeplaceerd. Dat betekent dat er geen vaste plaatsen en stoelnummers zijn. U kunt daarom zelf uw plaats uitkiezen.
  • Mindervaliden: Per voorstelling zijn er maximaal 4 (rolstoelplekken/mindervalidenplekken) beschikbaar. Wanneer u een mail stuurt naar info@musicalmakers.nl, kunnen wij rekening houden met uw wensen. Bij de bestelling kunt u aanvinken of u van een mindervalidenplek gebruik wilt maken.
  • Temperatuur: U wordt meegenomen naar het koude en grimmige Londen anno 1888 waar ‘Jack The Ripper’ koelbloedig zijn slachtoffers maakte. Deze meest gezochte man zorgt gegarandeerd voor kippenvel! Wij willen u daarom adviseren om u warm aan te kleden!
  • Minimum leeftijd: Deze voorstelling bevat grof taalgebruik, geweld en seksuele verwijzingen die zijn berust op feitelijke gebeurtenissen. De voorstelling kan daarom minder geschikt zijn voor jonge kinderen. Wij controleren bij de entree echter niet op geboortedatum en gaan ervan uit dat de volwassen begeleider zelf de inschatting maakt of het kind oud genoeg is. Alle acteurs,
    handelingen en uitspraken in de voorstellingen zijn echter ‘niet-echt’ maar een theatrale beleving.
  • Horeca: Voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de voorstelling is het mogelijk een drankje te nuttigen in de daarvoor bestemde foyer. Betalen is zowel contant als per pin mogelijk.