Creatives

Jarno Scholten – dirigent, componist en tekstschrijver Over de Muur, de musical

 

Jarno is sinds 2008 bij de MusicalMakers betrokken als componist, arrangeur, repetitor, koordirigent en orkestleider. Malle Babbe, haar leven in Maaswoude, is in 2012 door Jarno geschreven samen met Jet. Daarnaast zijn alle composities van de hand van Jarno. Ook de nieuwe musical Over de Muur is geheel gecomponeerd door Jarno Scholten.

Jarno is nauw betrokken bij het muzikale leven in Herveld, het dorp waar hij vandaan komt. Hier werkt hij onder meer als muzikaal leider/dirigent bij Stichting Music, De Vriendenkring en het R.K. Kinderkoor. Meer informatie: www.jarnoscholten.nl

 


Marga Föllings
– choreograaf

Marga Föllings is sinds 2011 betrokken bij de Musicalmakers. Na haar opleiding tot dansdocent aan het Brabants Conservatorium in Tilburg gaf zij jaren les in onder meer Nijmegen en Boxmeer. Hier maakte zij veel choreografieën en voorstellingen met kinderen en volwassenen. Momenteel is Marga leerkracht aan Jenaplanschool De Canadas in Boxmeer,  waar zij ook als vakleerkracht dans werkzaam is.

Naast dansen zocht Marga nieuwe uitdagingen zoals zingen en acteren en vond die bij de Musicalmakers. “Nadat ik de voorstellingen Verona’ en  Meisje en het monster van deze groep enthousiaste mensen had gezien, kreeg ik erg veel zin om hier auditie te gaan doen. Ik mocht meedoen aan ‘Porcelein voorbij’ en ‘Malle Babbe’. Een geweldige ervaring!”

Marga zat in de cast van Over de muur en ondersteunde met de dansante gedeeltes van de musical.