Zeikers gezocht

Nu de lockdown-maatregelen hopelijk binnenkort eindelijk tot het verleden gaan behoren, kunnen we steeds meer vooruitkijken. En dus – want dat hebben we immers ook beloofd – gaan we ons weer richten op de voorstellingen van Urinetown! Voor deze musical zijn we nog op zoek naar enthousiaste leden. Kom jij met ons mee shinen? 

Ok, de musical stond oorspronkelijk gepland voor maart vorig jaar, maar ook wij werden getroffen door de coronamaatregelen waarmee de voorbereiding aardig werd ‘verstoord’ – en daarmee vertraagd.

Ons enthousiasme is er echter niet minder door en er zijn nieuwe speeldata gepland: 22-25 juni 2022. Daarmee komen we onze belofte na om Urinetown alsnog uit te voeren en misschien maak jij daar zomaar deel van uit!

Houd je van spel, zang en dans en wil je meedoen aan deze fantastische productie van MusicalMakers, een enthousiaste en gezellige vereniging die al bijna 30 jaar haar naam in de musicalwereld heeft gevestigd, en zeik je ook graag met ons mee?

Meld je dan aan voor de audities op zondag 22 augustus via auditie@musicalmakers.nl o.v.v. naam, leeftijd, ervaring, stemgroep en motivatie.

Tot snel! Wij kijken uit naar jouw podium-/zeiktalenten!